Naši projekti

MT Port d.o.o. Kakanj sa ponosom kaže da je firma sa idejama i inovacijama. U svakom segmentu svog poslovanja nastojimo pratiti svjetske trendove i skladu sa potrebama klijenta. Trudimo se da u svim segmentima funkcionisanja proizvodnih linija naših klijenata unesemo inovacije koje će doprinijeti boljem i lakšem poslovanju. Uvođenjem automatizovanih sklopova na Vašu opremu i u proizvodne linije, garantiramo Vam jednostavniju manipulaciju ali i puno bolju efikasnost.

Svojom profesionalnošću i pristupom želimo pružiti samo najbolje našim klijentima, kako bi bili zadovoljni našim planom, izvedbom i krajnjim rezultatom.

Prikazati ćemo Vam neke od naših projekata. Radi se o modernizaciji ali i  o izgradnji proizvodnih mašina, te kompletne instalacije sistema.

ARBURG OBNOVA

Obnovljena elektronika upravljanja mašine Arburg. Novo upravljanje unaprijeđeno zajedno sa sigurnosnim aspektima korištenja.

Read more

Hidraulična testera OBNOVA

Obnova neispravne hidraulične testere i moderniziranje. Dovođenje mašine u 21. vijek. i davanje novi funkcija.

Read more

Instalacija i puštanje u rad most dizalice

Instalacija daljinske kontrole most dizalice, postavljanje mehanički graničnika, remont pogonski motora sa kočnicama dizalice, zamjena sklopnika

Read more
bs Bosnian
X