O MT Port d.o.o. Kakanj

MT Port d.o.o. Kakanj kao osnovnu djelatnost ima proizvodnju i održavanje elektroničkih uređaja. Firma je osnovana 2017. godine u sklopu projekta “Pokreni svoj posao u Kakanju” koji je realizirala općina Kakanj. Od tada aktivno radi na proširenju i unapređenju opsega i kvalitete usluge, a direktor i vlasnik firme Tarik Mehić ima za cilj održati i unaprijediti opseg poslovanja. Do sad, kroz svoje poslovanje smo osmislili i izradili nekoliko uređaja i mašina različite najmjene. Entuzijastičan, mlad tim vođen direktorom orjentiran ka novim i modernim tehnologijama učinit će Vaše poslovanje lakšim, ekonomičnijim i preciznijim.

Nudimo autmatizaciju industijskih postrojenja, servis i održavanje istih, te obnavljanje i izradu industijskih mašina. Kvalitetu izvšene automatizacije garantiramo ugranjom Schneider Electric komponenti, te komponenti i sklopova drugih evropskih proizvođača.

 MT Port d.o.o. Kakanj iza sebe ima uspješno implementiran sistem za pretakanje i mjerenje naftnih medija za naftni terminal i dostavna vozila, te uspješno urađen servis brojila raznih prozivođača kao što su SAMPI Spa, BARTEC-Ultrakust, Alfons Harr Ltd., Sening  itd.

Uspješno održavamo elektroniku teretnih i putničkih vozila, radnih mašina različite namjene za nekoliko velikih kompanija u BiH.

Uvoznici smo i distributeri vrhunske Evropske LED rasvjete, najvećeg proizvođača na tržištu V-TAC. Kvaliteta, učinkovitost i trajnost uz uštedu energije za skoro 90% garantira zadovoljstvo svakog korisnika. Uz montažu pomenutih LED elemenata, nudimo planiranje, konsalting, projektovanje i instalaciju smart uređaja za kontrolu istih korištenjem Hager KNX inteligentog sistema upravljanja objektom.

bs Bosnian
X