UPRAVLJANJE NAFTNIM DERIVATIMA

MT Port d.o.o. Kakanj nudi servis naftnih brojila, elektronike upravljanja procesom točenja, pretakanja i istakanja. Pored uspješnih servisa iza nas stoji uspješno postavljanje i instalacija novih terminalskih brojila sa automatikom upravljanja pumpama i  brojila na dostavnim vozilima.

Detalji usluga

MT Port d.o.o. Kakanj ponosi se uspješno obavljenim poslovima iz oblasti upravljanja i mjerenja naftnih derivata. Uspješno smo instalirali i servisiramo brojila namijenjena preciznim mjerenjima od velike važnosti kada je manipulacija naftim medijima u pitanju. Sistemi su instalirani kako na naftnim terminalima, tako i na vozilima koja su namijenjena za transport naftinh derivata. Koristimo automatske sklopove za točenje i pretakanje brojnih proizvođača naftnih brojila marke SAMPI Spa, Bartec-Ultrakust, SENING, Alfons Haar i drugi. Iako smo relativno mladi i novi u ovom domenu poslovanja MT Port d.o.o. Kakanj pokazao je da se može porediti sa vrhunskim stručnjacima u ovoj oblasti iz domena elektronike, što dokazuju brojni uspješno završeni projekti. Klijentima smo omogućili optimalne uslove pri manipulaciji naftnim medijima, minimalne ili nikakve greške kada se radi o postizanju parametara koji su  zadati.

Misija

Kako bi u što većoj mjeri opravdali ukazano povjerenje, nastojimo uložiti što veći trud i zalaganje kako bi naposlijetku naši korisnici bili zadovoljni. Koristeći znanje iz elektrotehnike, mašinstva i mehatronike nastojimo biti što konkurentniji na ovom tržištu, a poštujući sve regulative i standarde.

bs Bosnian
X