SERVIS ELEKTRONIKE I MEHANIKE

MT Port d.o.o. Kakanj nudi usluge servisiranja elektronike na industriskim postrojenjima, proizvodnim i uslužnim mašinama, radnim mašinama i luksuznim i teretnim vozilima. Pored servisiranja elektronskih komponenti tu su i usluge servisa mehaničkih dijelova.

Detalji usluge

MT Port d.o.o. Kakanj nudi usluge servisiranja, održavanja i popravke mašina i pripradajućih komponenti. Obzirom da je najveći interes svake proizvodnje i drugih djelatnosti ispravnost i dugovječnost mašina i opreme, MT Port d.o.o. Kakanj pored popravke istih, nudi redovno servisiranje i održavanje opreme i postrojenja, a sve sa ciljem obezbjeđenja što dugotrajnijeg kvalitetnog rada.

Kako bi naša usluga bila što potpunija, pored sevisa elektronike i elektronskih komponenti, za Vas vršimo servis mehanike i hidraulike kako bi sva oprema  u što kraćem roku bila bezbjedna i spremna za rukovanje i korištenje.

Misija

Naš najveći interes je zadovoljan klijent. Kako bi svaki klijent bio zadovoljan nastojimo pružiti maksimum od naše usluge te svojim klijentima sugerišemo i upućujemo ih na pravilnu upotrebu opreme, napominjemo na redovne servise kako bi svi naši klijenti imali ispravnu opremu i kako bi što lakše vršili svoje usluge i obavljali svoje djelatnosti.

bs Bosnian
X