Proizvodnja

MT Port d.o.o. Kakanj nudi proizvodnju industrijskih mašina i elektroničkih sklopova, programiranje kompletog sistema za rad mašine, kao i održavanje kako mašinskih skopova tako i digialnih komponenti postrojenja. Pored toga nudimo konsalting vezano za funkcionisanje i unapređenje rada postojećih industrijskih linija. Vršimo obnavljanje i potpuni remont starih i dotrajalih mašina, uvezivanje istih u proizvodni proces, uz izuzetno povećanje i unapređivanje performansi rada. Samim tim povećava se ušteda energenata, te bolja iskoristivost sirovine.

Detalji usluga

MT Port d.o.o. na tržištu već ima nekoliko mašina i protipa mašina od kojih su neke u fazi testiranja i u potpunoj upotrebi u proizvodnom procesu. Rezultati su više nego zadovoljavajući kada se govori o kvalitetu rada i proizvodnje. Stare mašine i postrojenja uređujemo, vršimo nadgradnju  i konfigurišemo prema potrebama klijenta i svrhe mašine u proizvodnom lancu. Pri izradi i uređenju mašina koristimo moderne tehnolgije i napredne elektroničke skopove kojima postižemo apsolutnu automatizaciju rada i procesa proizvodnje. Time postižemo maksimalnu iskoristivost energenata i sirovina koje se koriste za proizvodnju, samim tim umanjujemo gubitke.

Misija

Uzimajući u obzir da tehnologija napreduje velikom brzinom, MT Port d.o.o. Kakanj svojim klijentima nudi održavanje konkurentnosti na tržištu ostajući “u korak s vremenom”. Kao misija se nameće automatizacija proizvodnih procesa koja će našim klijentima, uz minimalna ulaganja i rekonstrukciju postojećeg postrojenja obezbjediti vrhunske rezultate.

bs Bosnian
X