ELEKTROINSTALACIJE

MT Port d.o.o. Kakanj nudi izradu, modifikaciju i testiranje elektro instalacija u industriji i domaćinstvu. Pored postavljanja i izrade samog razvoda elekto instalacija, MT Port d.o.o. Kakanj nudi izradu razvodnih kutija i ormara za industriske i potrebe domaćinstva.

Detalji usluge

MT Port d.o.o. Kakanj pruža kompletnu uslugu kada su u pitanju elektro sistemi, koja podrazumijeva planiranje i izradu projektne dokumentacije uz konsultacije sa klijentom, nabavku potrebnih elemenata za implementaciju i na koncu izvođenje radova. Nudimo usluge savjetovanja u odabiru opreme i izvođenja radova. Uz naše sisteme rasvjete idealno iskoristite i prilagodite sistem svojim potrebama unutar postrojenja ili domaćinstva, a u skladu sa standardima modernog življenja i poslovanja.

Misija

MT Port d.o.o. Kakanj nastoji svojim klijentima osigurati maksimalan kvalitet uz povoljne cijene. Korištenjem svih naprednih mogućnosti koje nudimo i koje mogu da se susretnu na evropskom i svjetskom tržištu, naši klijenti dobiju maksimum efikasnosti uz minimalna ulaganja.

bs Bosnian
X